Sunde spinatpandekager med laks og hytteost
![]() |
Spinatpandekage low carb |
Et godt forslag til en sund og mættende frokost eller aftensmad er pandekager lavet på spinatblade. Pandekagerne er super enkle og nemme og lave, og kan fyldes med lige hvad man ønsker. En god kombination er fyld af ekstra babyspinatblade, røget/garvet laks og hytteost, men pandekagerne kan også være et godt alternativ til de almindelige hvedepandekager, som fyldes med kød og mexicansk fyld.
Pandekagerne mætter forholdsvis meget, hvorfor det er rigeligt med en enkelt pandekage pr. person.
1 spinatpandekage
- 2 æg
- 150 gram friske baby spinatblade
- Smør eller kokosolie til stegning
- 20 gram ekstra spinatblade
- 2-3 skriver røget eller garvet laks
- 2 spsk. hytteost
- Slå æggene ud i en skål og tilsæt de 150 gram spinatblade.
- Blend det sammen til en ensartet masse med en stavblender. Dette kan godt tage 3-4 minutter.
- Steg pandekager som du plejer på en varm pande i enten smør eller kokosolie.
- Fyld pandekagerne med hvad du har lyst til.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar